Jedna od vodećih domaćih osiguravajućih kuća, AMS Osiguranje, donirala je dva miliona dinara na račun Vlade Republike Srbije i milion dinara na račun Grada Beograda za pomoć ugroženima u poplavama.

Kao društveno odgovorna kompanija, naša dužnost je da učinimo sve što je u našoj moći kako bi pomogli svima onima kojima je u ovom trenutku pomoć neophodna. Svesni smo da je najvažnije da pomoć organozovano i na pravi način stigne do najugroženijih. Delimo patnju i brigu zajedno sa stanovnicima koji su pogodjeni nepogodama i svesrdno podržavamo apel Vlade Republike Srbije da svi pomognu koliko je u njihovoj moći kako bi se zbrinutima pružilo sve što je neophodno.

AMS Osiguranje uspešno posluje već 16 godina na našem tržištu .Svoju reputaciju, ovo društvo je izgradilo prepoznajući potrebe vozača, kao i kroz pružanje kvalitetnih usluga i brzu isplatu šteta.

U toku krizne situacije u našoj zemlji, kada je saobraćajna infrastruktura u pojedinim regijama oštećena, ističemo da Operativni centar Auto-moto saveza Srbije  radi normalno i građani u svakom trenutku, od 0-24h, mogu da dobiju informacije o stanju na putevima kao i ostale informacije koje su im potrebne. Stanje na putevima možete proveriti i na internet stranici www.amss.org.rs.

WEBSHOP