AMS OSIGURANJE A.D.O.

Popusti tokom sajma automobila: Osigurajte vaše vozilo po 30 odsto nižoj ceni

I ove godine smo za sve naše osiguranike pripremili SJAJNU SAJAMSKU AKCIJU – 30% POPUSTA na ponudu Kasko osiguranja, koju ćete od 22. do 28. marta moći da ostvarite na našem šandu na 55. Međunarodnom salonu automobila, ali i u poslovnici u Ruzveltovoj 16 u Beogradu.

Zaštitite svoje vozilo od mnogobrojnih rizika i zakucajte na vrata AMS Osiguranja tokom ovogodišnjeg sajma automobila. Bilo da je šteta na vozilu nastala kao posledica tuđe ili vaše odgovornosti, mi preuzimamo rizik nad vašim vozilom u slučaju saobraćajne nezgode, krađe, poplave, požara, pada drveća ili fasade i drugih rizika, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja.

Ne zaboravite i da uz svaku zaključenu polisu Kasko osiguranja na poklon dobijate AMSS Super članski paket i platnu karticu, kojim stičete pravo na besplatno šlepovanje u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode, popravke vozila na putu, prevoz do najbližeg servisa, kao i hotelski smeštaj u slučaju nesreće.

Posetite nas u hali 1 Beogradskog sajma od 22. do 28. marta i pored sjajnog popusta na ponudu Kasko osiguranja, obnovite članstvo u AMSS ili po prvi put postanite AMSS član po 30 odsto nižoj ceni.

Za više informacija pozovite nas na broj telefona 0800-009-009.

 

INFO I POMOĆ: 0800 009 009