AMS Osiguranje i Auto moto savez Srbije na 53. međunarodnom salonu automobila pružiće posetiocima širok spektar usluga uz značajne popuste. Posetite naš štand u hali 4 Beogradskog sajma u periodu od 24. marta do 02. aprila i zaključite polisu Kasko osiguranja po 30 odsto nižoj ceni, postanite član AMSS za samo 1.400 dinara ili kupite Galenika komplet za prvu pomoć za samo 840 dinara.

AMS Osiguranje prepoznaje potrebe svojih osiguranika i uz polisu Kasko osiguranja nudi vozačima najbržu moguću isplatu materijalne štete na vozilu usled saobraćajne nezgode, požara, pada fasade ili drveća, poplave, krađe i drugih rizika, u skladu sa uslovima osiguranja. Imate mogućnost da premiju ovog osiguranja platite u 12 mesečnih rata, a uz svaku zaključenu polisu Kasko osiguranja na poklon dobijate i članstvo AMSS, kojim ostvarujete besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope za godinu dana.

Ukoliko već niste vlasnik Super članske kartice, iskoristite sajamski popust i postanite član AMSS po ceni od 1.400 dinara. Uz Super člansku karticu, stičete pravo na besplatno šlepovanje u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode, popravku vozila na putu ili prevoz do najbližeg servisa, hotelski smeštaj u slučaju nesreće i mnoge druge pogodnosti na putevima Srbije i kontinentalne Evrope.

Na našem štandu moći ćete da kupite i komplet za prvu pomoć, tip B, proizvođača Galenika za 840 umesto za 1.200 dinara, koji vam je neophodan u vozilu po aktuelnom Zakonu o bezbednosti saobraćaja.

Dođite na Sajam automobila i iskoristite pogodnosti koje vam nudimo! Čekamo vas na našem štandu svakim danom sajma u perodu od 10 do 20 časova. Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009.

WEBSHOP