AMS OSIGURANJE A.D.O.

Međunarodna AMSS obuka u auto sportu "Event Management"

U okviru programa “FIA Motorsport Development programe”koji kao deo projekta koji AMSS sprovodi zajedno sa FIA sa stručnjacima iz MSA, a radeći kontinuirano na obuci sudija u auto sportu i gradeći bazu lica obučenih za organizaciju zahtevnih takmičenja, AMSS je od 13-15. aprila u hotelu 88 Rooms u Beogradu organizovao međunarodni trening seminar. Tema je bila organizacija planiranje, priprema i sprovođenje svih kategorija i vrsta događaja u auto sportu, sa posebnim akcentom na organizaciju takmičenja.

Trening za 50 polaznika održali su eskperti iz britanskog MSA, iskusna Sju Sanders (Sue Sanders) i dobro poznat stručnoj javnosti Adrian Favington (Adrian Fawington).

Seminar je bio namenjen menadžerima koji se bave organizacijom svih aktivnosti i događaja u auto-sportu, ali i direktorima trka, sudijama, sekretarima sportskih takmičenja i ostalom osoblju koje se uključuje u organizaciju i pripreme. Nakon tri dana interaktivnog učešća, polaznici su na ovom seminaru stekli potrebne veštine koje će im pomoći da ubuduće lakše i bezbednije sprovode organizaciju takmičenja, kao i ostale aktivnosti u koje budu uključeni u auto sportu.

INFO I POMOĆ: 0800 009 009