AMS OSIGURANJE A.D.O.

AMSS i Ministarstvo odbrane potpisali Memorandum o saradnji

U cilju podsticanja i unapređivanja organizacionih i poslovnih procesa, predsednik AMSS Mirko Butulija i ministar odbrane Aleksandar Vulin potpisali su Memorandum o saradnji čime je utvrđeno postojanje zajedničkog interesa u oblasti poslovno tehničke saradnje.

Ovim Memorandumom, AMSS omogućiće zaposlenima u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije brojne pogodnosti, kao što je transport neispravnih vojnih vozila, učešće u obnavljanju infrastrukturnih potencijala Vojske Srbije za obuku vozača, obezbeđivanje potrebnih dokumenata za vozače i vozila, kao i brojne popuste na usluge i proizvode u okviru AMSS sistema.

“Izuzetno mi je veliko zadovoljstvo što je AMSS u prilici da Ministarstvu odbrane izađe u susret i pruži obziljne popuste - 30% popusta na članstvo u AMSS,  kompletnu registraciju sa polisom osiguranja od autoodgovornosti u AMS Osiguranju na rate, uz overenu administrativnu zabranu u Vojsci Srbije, popust na tehnički pregled kao i  30%  popusta na putno zdravstveno osiguranje, 15% na kasko osiguranje i 10% na osiguranje domaćinstva”, istakao je Butulija i naglasio, da će zaposleni u Ministarstvu odbrane i Vojska Srbije moći da uživaju u pogodnostima u vrlo kratkom roku. “Ovom saradnjom benefite će imati i Vojska Srbije i AMSS, posebno sportski deo AMSS, jer smo došli do modela kako da iskoristimo deo infrastrukture Vojske Srbije u sportske svrhe, a samim tim ih obnovimo i uložimo sredstva kako bi vojska mogla da izvodi vojne vežbe, dodao je predsednik AMSS i izrazio nadu da će saradnja AMSS sa Ministarstvom odbrane nastaviti da se odvija u ovom pravcu.

Zahvaljujući se AMSS na važnom sporazumu, ministar odbrane Aleksandar Vulin je rekao da Vojska Srbije kao jedna od najznačajnijih i sigurno najvoljenijih institucija u našem narodu, može da kaže da se njena uloga i njena pozicija visoko ceni kako među građanstvom tako i u privredi, medju svima onima koji stvaraju profit, koji rade, svima onima koji razumeju koliki je značaj VS i svih njenih pripadnika za svakodnevni život zemlje.

„AMSS kao socijalno odgovorna kompanija napravio je sporazum sa Vojskom Srbije gde će njeni pripadnici  imati značajne koristi, živeće malo bolje i imati mogućnost da određene usluge dobiju po daleko nižim cenama. Čak, važnije od novca, imaće i ovaj put priliku da vide koliko su cenjeni i voljeni. Nadam se da će i druge socijalno odgovorne kompanije krenuti ovim putem. AMSS je nama danas pomogao a mi ćemo svakako nastojati da koristeći naše kapacitete nađemo mogućnosti da pomažemo jedni drugima, da razvijamo auto-moto sport koji je nama značajan i koji je između ostalog i deo naše obuke, ali sa druge strane i da pomažemo da se naši kapaciteti razvijaju ne samo od budžetskih sredstava već od onoga što možemo da dobijemo od privrede“, izjavio je ministar Vulin.

Uspostavljanjem partnerskih odnosa, AMSS i Ministarstvo odbrane začajno će doprineti unapređivanju procesa u svim oblastima, posebno u osposobljavanju kadra, iskorišćavanju raspoloživih potenicijala, sprovođenju preventivnih aktivnosti radi povećanja nivoa bezbednosti saobraćaja, kao i promocije auto i moto sporta.

INFO I POMOĆ: 0800 009 009