AMS OSIGURANJE A.D.O.

AMSS AKTIVNO NA 7. SAJMU SPORTA!

AMSS će se i ove godine od 23 - 25. novembra brojnim aktivnostima, predstaviti na 7. Sajam sporta, koji se održava na Beogradskom sajmu u Hali 1, u organizaciji Sportskog saveza Srbije i Ministarstva omladine i sporta.

Ulaz za posetioce je besplatan, pa se očekuje više od 65 000 ljubitelja sporta i sportske opreme, kao i zainteresovanih za prateće manifestacije. AMSS je na svom štandu za sve ljubitelje auto i moto sporta obezbedio tri simulatora i prisustvo sportskih stručnjaka, u cilju bližeg upoznavanja sa ovim sportovima i sportskom vožnjom. Takođe, na Sajmu će biti prisutni i šampioni auto i moto sporta, koji će posetiocima promovisati svoje trkačke automobile i motore, sa kojma osvajaju brojne titule u zemlji i inostranstvu.

U nedelju 25. novembra, sa početkom u 15 časova, u okviru 7. Sajma sporta, najuspešnijim takmičarima u auto i moto sportu, u sali za konferencije će generalni sekretar AMSS-a Predrag Đurđev, predsednik SAKSS-a Staniša Lazarac i generalni sekretar MSS-a Božidar Mihailović, zvanično dodeliti medalje za uspeh najboljima u 2018. godini.

AMSS je pripremio i iznenađenja za posetioce Sajma, koji će na štandu AMSS moći da se učlane u Auto-moto savez Srbije uz specijalan sajamski popust od 20%, po ceni od 2.000 dinara. Tako će budući članovi uz godišnji Super članski paket, steći pravo na privilegije na putu u zemlji i inostranstvu, besplatno šlepovanje, manje popravke na putu i drugo. Više informacija na sledećem linku.

Posetioci Sajma će moći svakodnevno od 10-19 časova, u Hali I, u 20 aktivacionih zona, da obiđu predstavnike 95 sportskih granskih saveza, Olimpijskog komiteta, Paraolimpijskog komiteta, Zavoda za medicinu sporta, Antidoping agencije RS (ADAS) i Ministarstva odbrane, koji će prvi put na sajmu predstaviti projekte i planove vezane za sport i saradnju sa Sportskim savezom Srbije,  Ministastvom omladine i sporta i sportskim savezima i klubovima.

INFO I POMOĆ: 0800 009 009