Jedanaesti po redu, redovan godišnji skup Kluba prijatelja Rvačkog kluba “Partizan” održan je danas, u glavnom gradu Ruske Federacije, kome su prisustvovali istaknuti sportisti, privrednici i ličnosti iz javnog i političkog života Srbije i Rusije. Tom prilikom, za poseban doprinos i nesebičnu pomoć u radu i razvoju Rvačkog kluba “Partizan” nagrađen je predsednik Izvršnog odbora AMS Osiguranja Dejan Jevtić, kao i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, kojima su na svečanoj ceremoniji u ambasadi Republike Srbije u Moskvi dodeljene plakete.

 

AMS Osiguranje poslujući kao društveno-odgovorna kompanija ulaže u razvoj celokupne društvene zajednice, posebno obraćajući pažnju na razvoj i afirmaciju sporta u zemlji. Kroz rad i saradnju sa Rvačkim klubom “Partizan”, čiji je pristup pre svega od društvnog interesa, dali smo pozitivan primer i podsticaj svima ostalima, istakao je predsednik Izvršnog odbora AMS Osiguranja Dejan Jevtić.

 

Rvački sport u Zrenjaninu ima dugu i uspešnu tradiciju, te publiku koja ga dobro poznaje, a grad Zrenjanin se do sada dokazao uspešnim u organizovanju velikih međunarodnih rvačkih takmičanja, s toga ova nagrada ima poseban značaj, rekao je gradonačenik Zrenjanina Čedomir Janjić.

 

Direktor Rvačkog kluba “Partizan” Rajko Baltić zahvalio se Ministarstvu spoljnih poslova RS, ambasadi RS u Moskvi i svim prijateljima kluba što su omogućili da se održi današnji skup. Ovo je odlična prilika da se predstavnici najrazličitijih društvenih sfera međusobno povežu i stvore saradnju, sa istim, zajedničkim ciljem, a to je podrška razvoju i promociji ove sportske veštine, rekao je Baltić.

 

Godišnji skup kluba prijatelja rvačkog kluba Partizan u Moskvi Dejan Jevtić i Čedomir Janjić
WEBSHOP